20" QU-AX Ethjulet Cykel Luksus Chrome
search
  • 20" QU-AX Ethjulet Cykel Luksus Chrome

20" QU-AX Ethjulet Cykel Luksus Chrome

1.599,00 kr.
Inkl. moms

20" QU-AX Ethjulet Cykel Luksus Chrome

QU-AX Ethjulet Cykel Luksus model til den kræsne bruger som fortrækker en ekstra flot finish og lækkert design der holder!

Ethjulet cykel i god kvalitet. 20" ethjulet cykler er den mest solgte størrelse

  • Stærk lakering
  • Fælg: Aluminium
  • Sadelpind 300 mm Ø 25,4 mm
  • Vægt: ca. 4,6 kg
  • Hjul str. 20"
Antal
Ikke på lager

SE ALLE VORES KVALITSMODELLER AF ET-HJULEDE CYKLER HER

Det er vigtigt at købe en ethjulet cykel som passer til dit behov. Eller det skal vi selvfølgelig ikke bestemme. Du må da gerne købe en super god kvalitets cykel som er langt bedre end du selv er :-)

Du kan købe ethjulet cykler som helt specielt er lavet til hårdt brug eller konkurrence, men de almindelige ethjulede cykler kan også godt holde hård hverdagskørsel.

ETHJULET CYKLER FÅES I FORSKELLIGE DESIGNS OG FEDE VARIANTER

Ethjulet cykler som er specielt egnede til specielle formål har f.eks. stærkere kuglelejer end de billige ethjulede cykler. Du kan også købe en ethjulet cykel som udelukkende skal bruges til specielle sportsgrene.

Obs / Vigtigt Information om dækfarven på en ethjulet cykel

Sorte dæk smitter nemt af på f.eks. trægulv eller hvis du køre på et underlag som f.eks. er vinyl. Så husk når du køber en ethjulet cykel, så køb en cykel med Gult eller hvidt dæk. Her smitter farven ikke af på samme måde som det sorte dæk.

Du kan evt. købe et hvidt dæk ellers et gult dæk med il din ethjulet cykel hvis du har forelsket dig i en model med sort dæk på.

Sådan samler du din QU-AX Ethjulede Cykel

EGK-3095020200