Ferie lukket d. 1-22 Juli
- køb for 500kr og få -30% & gratis fragt i perioden d. 1-22 Juli -
20" Ethjulet Cykel Gul
search
  • 20" Ethjulet Cykel Gul

20" Ethjulet Cykel Gul

899,00 kr.
Inkl. moms

20 Tommer Ethjulet Cykel Gul

Ethjulet cykler i denne standard kvalitet er meget populære på grund af den billige pris. Cyklen hevender sig til nybegynderne og dem som ikke vil bruge for mange penge til at starte på.

  • Fælg: Aluminium
  • Sort sadel med styrehåndtag 
  • Hjul str. 16"
  • Plast pedaler
Antal
Ikke på lager

SE ALLE VORES KVALITSMODELLER AF ET-HJULEDE CYKLER HER

Det er vigtigt at købe en ethjulet cykel som passer til dit behov. Eller det skal vi selvfølgelig ikke bestemme. Du må da gerne købe en super god kvalitets cykel som er langt bedre end du selv er :-)

Du kan købe ethjulet cykler som helt specielt er lavet til hårdt brug eller konkurrence, men de almindelige ethjulede cykler kan også godt holde hård hverdagskørsel.

ETHJULET CYKLER FÅES I FORSKELLIGE DESIGNS OG FEDE VARIANTER

Ethjulet cykler som er specielt egnede til specielle formål har f.eks. stærkere kuglelejer end de billige ethjulede cykler. Du kan også købe en ethjulet cykel som udelukkende skal bruges til specielle sportsgrene.

Obs / Vigtigt Information om dækfarven på en ethjulet cykel

Sorte dæk smitter nemt af på f.eks. trægulv eller hvis du køre på et underlag som f.eks. er vinyl. Så husk når du køber en ethjulet cykel, så køb en cykel med Gult eller hvidt dæk. Her smitter farven ikke af på samme måde som det sorte dæk.

Du kan evt. tilkøbe et hvidt dæk eller et gult dæk, til din ethjulet cykel,hvis du har forelsket dig i en model med sort dæk på.

EGK-659325