Reparation af cykler Holbæk - Cykel reparation Holbæk der betaler sig

Vores cykel-værksted kan reparere alle mærker hurtigt med mange års erfaring på værkstedet. Vi har egen import af reservedele fra hele Europa. Så vi finder løsninger hurtigt og effektivt, så du kan komme ud og cykle i Holbæk igen hurtigst muligt. Cykel reparation er en tillidssag og det vil vi gerne gøre til en god oplevelse når du får repareret cykel hos os.

En cykel reparation på vores værksted giver dig trykhed på reparationen

Vores priser på cykel reparationer Holbæk ligger helt i bund, da vi ligger et godt og billigt sted. Vi kan derfor spare på huslejen og give dig en billig reparation af din cykel når du bor i Holbæk. Du er velkommen til at få en vurdering af en reparation før vi reparerer din cykel, så du ved om det kan betale sig at reparere den.

Du kan bestille tid på vores cykelværksted på flere måder

Hvis du vil bestille en tid på vores cykelværksted nær Holbæk kan du blot sende os en mail eller komme forbi vores cykelværksted i Store Merløse. Vores mekaniker har mange års erfaring indenfor cykelreparationer og kan udføre reparationer eller service på stort set alle typer cykler.  Vi laver selvfølgelig også service og reparationer på cykler som ikke er købt hos en cykelhandler.